Taas Neiti istuu iltavuorossa. Iltavuorot ovat hyvin tylsiä, ja tälle päivälle osunut iltavuoro on viikon tylsin lusittava.. Siksipä Neidillä on taas aikaa paneutua salaisen bloginsa pariin.

Ostin tänään uudet, lähes herkulliset pitsiunelmat. Tarjolla oli kahta väriä, mustaa ja valkoista. Oikeastaan valkoinen oli minusta hienompi, mutta päädyin pitkällisen pohdinnan (n. 30 sek.) jälkeen lopulta mustiin, koska tarvitsen enemmän mustia kuin valkoisia alusvaatteita. Saattaa myös olla, että mieleeni juolahti siippani eräs letkautus, jossa hän totesi pitävänsä erityisesti mustista pitsiunelmista. Noh, olisi nyt syytä todellakin pitää näistä kyseisistä, sillä ne maksoivat 32 euroa. Summa on sinänsä naurettavan edullinen kauniille alusvaatesetille, mutta Neidin vähistä varoista se oli kuitenkin aikamoinen panostus taas tälläerää. Seuraavan palkan tippuessa tilille saatan täydentää alusvaatevalikoimaani myös kyseisellä kermanvalkoisella setillä.. Siis vain, jos ne ovat hyvät. En nimittäin ehtinyt kokeilla heräteostoksiani, sillä kello alkoi näyttää jo työaikaani. Luotin jälleen sokeasti mutu -tuntumaani kyseisen kaupan kokoja pohtiessani, yleensä onnistun tässä kokolailla vallan mainiosti.

Neiti osti myös uudet piilolinssit tässä taannoin. Tällä kertaa päädyin ruskean värisiin, tummimpiin mahdollisiin, ja ne värjäsivätkin vihreät silmäni kauniisti. Pitkän vaihtovälin linssi on toki hintava kertaostos, mutta se maksaa itsensä takaisin tulevan vuoden aikana. Jospa tällä kertaa yrittäisin olla tiputtamatta piilaria vessan lavuaarin vesilukkoon tai mihinkään muuhunkaan sellaiseen paikkaan, josta sitä ei enää saa käyttöön. Neiti on muutenki edistynyt piilariasioissa! Saan nimittäin linssit silmiin (lähes) vaivattomasti, pois repimisestä puhumattakaan. Ja kaikki tämä onnistuu myös sentin irtokynsillä!Hurraahuutoja!

Kulta saapuu lomille tänään, kahden yön poissaolon jälkeen. Lisää hurraahuutoja! Toivottavasti osaamme nauttia toisetemme seurasta täysin siemauksin tälläkin lomalla <3