Viikko on mennyt nopeasti. Neiti on järjestellyt alikersantin pään menoksi erinäisiä juttuja, ja on tuhlannut siinä sivussa rahaakin aika tavalla. Loppukuu kaurapuurolla... Tänään alkaa leipomusurakka, joka jatkuu huomiseen asti. Suurin osa ruokatavaroista on vielä ostamatta, mutta ei stressiä siitä, ainahan voi säästötililtä käydä pihistämässä! Monia asioita on vielä muistettavana, mutta toivottavasti kaikki on ollut vaivan arvoista. Uskon niin. Enää seitsemän ja puoli tuntia töitä, ja pääsen viettämään viikonloppua!

ON JO NIIN IKÄVÄ! Ei sellaisella ikävällä tavalla, että itkettäisi ja rintaa pistäisi, ei. Viikonloppu oli vain niin todella ihana, että odotan vain niin paljon, että kulta sulkee mut syliinsä samalla tavoin, kuin viikko sitten... Pitkästä aikaa perhoset lensivät vatsassa, ihan niin kuin alkuaikoinakin. <3 

Unoihtui auton ikkuna vähän raolleen yksi yö. Tietenkin sinä yönä satoi, ja kaatamalla satoikin. Koko viikon auton sisäilma on ollut kostea lemahdus kasvoilleni, kun olen istunut autoon. Eikä se meinaa kuivua millään! Tänään aamulla oli havaittavissa jo pieniä kuivumisen merkkejä, onneksi.. Toivomme, ettei isipappa ikinä saa tietää ^^ Jätinkin tänään auton parkkihalliin ikkunat raolleen, että koteus pääsisi ulos.

Nyt lienee viisainta palata ahkerana töiden pariin. (lue: IRC-Galleriaan!)