Aamu alkoi loistavasti aamulenkillä. Ei kovin pitkällä, mutta erittäinkin virkistävällä hölkällä lintujen laualessa ja kukkien tuoksuessa parhaimmallaan. Vasta viimeisillä metreillä aamuaurinko otti minusta voiton ja lämmitti ehkä turhankin kuumasti lenkkeilijää. Raikas, kylmä suihku ja kerrankin aikaa lukea lehti rauhassa jukurttipurkki kädessä.

Uudistuin tänään uudeksi Neidiksi. Hiukseni ovat nyt noin puolta lyhyemmät kuin aamulla. Olo on kevyt ja raikas, kevyt tosin vain pään tuntumasta... Sain myös uudet lasit! Edelliset ostinkin huhtikuussa, lienenkö hivenen turhamainn neiti-ihminen?

Kurkkusalaattipuvussa viihtyvä siippani on nyt ylennetty alikersantiksi. Ylennys ei tule kuitenkaan aiheuttamaan muutoksia arkielämässämme! Lähetin hänelle äsken kuvan uudistuneesta vaimoehdokkaasta, eipä ole vastausta kuulunut... En ota sitä kuitenkaan huolestuttavana merkkinä, vaan jatkan tätä töissä istuskelua odottavin mielin. Ja vieläkin enemmän mieleni on odottava perjantaita, pääsen jälleen hakemaan rakkaani kotiin.  <3